Aapo Rahkola

Talous, asiakkuudet ja verkkosivut

Olen yksi Run Revolutionin perustajista. Keskityn yrityksessä erityisesti verkkosivuihin, asiakashallintaan sekä talouteen. Varsinaisessa arkityössäni olen ICT-yrityksen talouspäällikkö. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Hyvä kaverini Arttu kertoi ajatuksistaan perustaa yritys ja kysyi mielenkiintoani lähteä mukaan. Olin heti mukana. Mielenkiinto liikuntaan sekä mahdollisuus yhdistää sivutoiminen yrittäjyys saivat minut lähtemään mukaan. Olen aina uskonut vahvasti siihen, että tyytyväiset asiakkaat ovat liiketoiminnan ydin ja siksi pyrinkin jatkuvasti kehittämään palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat ihmisten tarpeiden mukaisia.

Urheileminen on minulle keino ylläpitää hyvinvointia, mutta myös tapa palautua työstäni ja saada hurjasti energiaa arkeen. Harrastan monipuolisesti liikuntaa ja erityisesti golf, kuntosali sekä hiihto ja laskettelu ovat minulle mieleisiä lajeja – juoksua unohtamatta! Paljastetaankin pieni salaisuus, sillä olen asettanut itselleni haasteen Cooper-tuloksen osalta kohti kesää…