Tarina

Run Revolutionin tarina juontaa juurensa syksyyn 2023, jolloin perustajat Arttu ja Aapo saivat idean juoksuvalmennukseen erikoistuneen yrityksen perustamisesta. Artulla on takana pitkä ja menestyksekäs kilpajuoksu-ura pitkillä matkoilla, joten oli melko luonnollista, että yritys erikoistuisi juoksuun. Kun mukaan tuli vielä meritoitunut juoksuvalmentaja ja yleisurheilukilpailuiden vaikuttaja Tuomo, oli loistava tiimi kasassa. Kaikkia kolmea yhdistää kiinnostus juoksua kohtaan, mutta myös aito halu olla auttamassa jokaista kehittymään kohti parempia tuloksia ja kehittää kotimaista juoksukulttuuria. Nämä ovat olleet kantavana ajatuksena Run Revolutionin tarinassa heti alusta saakka.

Juoksu on helppo laji harrastaa

Juoksu on liikuntalajina mitä parhain; harvoin juoksulenkin jälkeen fiilis on huonompi kuin ennen sinne lähdettäessä. Juoksua on äärimmäisen helppoa ja edullista harrastaa; eihän siihen oikeastaan tarvita muuta kuin juoksukengät ja juosta voi käytännössä missä vain ja milloin vain. Haluamme Run Revolutionilla olla mahdollistamassa juoksun harrastajille heidän unelmiensa juoksun. On se sitten 5 kilometrin yhtämittainen juoksulenkki tai maratonin juokseminen alle kolmen tunnin, on se meille sydämen asia. Juoksu on meille elämäntapa ja toivomme, että se olisi monelle muullekin sitä.

Aloittelijasta kokeneisiin juoksijoihin

Run Revolution palvelee asiakkaitaan monipuolisesti aina aloittelijasta kokeneeseen juoksijaan saakka. Valmiit ohjelmamme soveltuvat hyvin esimerkiksi juoksuharrastuksen alkutaipaleella oleville ja niille, jotka suuntaavat kohti elämänsä ensimmäistä juoksutapahtumaa. Yksilöidymmät ohjelmat ja henkilökohtainen juoksuvalmennus ovat sopivia heille, jotka haluavat saada juoksuharrastuksestaan enemmän irti ja mitata oman suorituskykynsä rajoja. Haluamme tehdä myös osamme työyhteisöjen hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamisessa tarjoamalla osaamistamme sekä inspiraatiota parempaan työarkeen.