Juoksuvalmennus

Etsitkö huippuvalmentajan henkilökohtaista juoksuvalmennusta, personoitua juoksuohjelmaa tai asiantuntijan laatimaa valmista harjoitusohjelmaa juoksuun? Run Revolution tarjoaa tasokkaat ratkaisut juoksuharrastuksesi viemiseksi uudelle tasolle. Tutustu juoksuverkkokauppamme monipuoliseen tarjontaan ja löydä juuri sinulle sopiva juoksuvalmennus. Yllätä myös ystäväsi tai perheenjäsenesi liikunnallisella lahjakortilla! Meillä käy kaikki yleisimmät hyvinvointiedut, joita voit hyödyntää jäsenyyksien ja valmennuksien maksamisessa.

 • Jäsenyydet

  • Bronze

   Kohti juoksutavoitettasi valmiilla harjoitusohjelmalla. Bronze-jäsenyydellä saat:

   49,00 / kuukausi
   • Valmiin kuukausittaisen harjoitusohjelman
   • Valmennuspankin sisältäen tietoa:
    • Juoksuharjoittelusta
    • Tekniikkaharjoittelusta
    • Voima- ja lihaskuntoharjoittelusta
    • Varusteista
   • Sähköpostituen
  • Silver

   Oma harjoitusohjelma tavoitteiden mukaisesti. Silver-jäsenyydellä saat:

   99,00 / kuukausi
   • Oman kuukausittaisen juoksuohjelman tavoitteiden mukaisesti
   • Aloituspalaverin, jossa kartoitetaan tausta ja tavoitteet
   • Kattavan valmennuspankin käyttöösi
   • Harjoittelun seurannan ja kommentoinnin harjoituspäiväkirjalla
   • Sähköpostituen
   • Etuhintaiset yksityisvalmennukset ja kurssit
  • Gold

   Henkilökohtainen juoksuvalmennus jatkuvalla tuella ja seurannalla. Gold-jäsenyydellä saat:

   149,00 / kuukausi
   • Henkilökohtaisen juoksuvalmentajan
   • Jatkuvan valmentajan tuen (Whatsapp)
   • Aloituspalaverin, jossa suunnitellaan yhdessä tavoitteet valmennukselle
   • Mahdollisuuden kuukausittaiseen etäkontaktiin (verkkopuhelu, puhelin)
   • Kattavan valmennuspankin käyttöösi
   • Juoksuvalmennuksen, tuen voimaharjoitteluun, ravinto- ja tankkausvinkit, tekniikkaohjeistukset sekä vinkit palautumiseen
   • Asiantuntijaverkoston hyödyntämisen
   • Harjoittelun seurannan ja kommentoinnin harjoituspäiväkirjalla
   • Etuhintaiset yksityisvalmennukset ja kurssit

Usein kysytyt kysymykset

Jäsenyydet

Silver-jäsenyys on sinulle, joka haluat oman kuukausittaisen, asiantuntijamme toimesta laaditun juoksuohjelman kohti tavoitettasi. Gold-jäsenyys on vielä Silveriä kokonaisvaltaisempi, henkilökohtainen juoksuvalmennus, jossa saat jatkuvan valmentajan tuen lisäksi kokonaisvaltaisen harjoitusohjelman sekä valmentajan asiantuntijaverkoston käyttöösi. Tarkemmat tuotesisällöt löydät tuotekuvauksista tai voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

Voit valita eri mittaisen harjoitusjakson käytettävissä olevasta valmistautumisajasta riippuen. Kuuden kuukauden valmistautuminen antaa sinulle pidemmän ja huolellisemman valmistautumisjakson kohti tavoitettasi. Kolmen kuukauden ohjelma on hieman suoraviivaisempi, mutta luo riittävät valmiudet kohti valittua tähtäintä.

”Näin aloitat juoksuharrastuksen” ja ”Juoksu harrastukseksi” -ohjelmissa tavoitteet eivät ole yhtä konkreettisia, joten niissä ohjelmoinnin kesto riippuu haluamastasi valmentautumisajasta.

Ei hätää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme (info@runrevolution.fi), niin löydämme sinulle sopivimman valmennusohjelman.

Asiantuntijoidemme luomat valmiit Bronze-ohjelmat on suunniteltu tiettyä tavoitetta kohti, valittavanasi on joko 6kk tai 3kk valmennusjakso riippuen haluamastasi valmistautumisajasta. ”Näin aloitat juoksuharrastuksen” ja ”Juoksu harrastukseksi” -ohjelmissa tavoitteena on juoksuharrastuksen kanssa alkuun pääseminen ja tavaksi tekeminen.

Kyllä, valmennusohjelmista löytyy sopivat kokonaisuudet vastaamaan kaiken tasoisia juoksijoita, aloittelijoista kokeneisiin kilpailijoihin. Bronze-jäsenyydellä voit valita ohjelmien joukosta tavoitetasoasi vastaavan ohjelman. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa sinua! Silver- ja Gold-jäsenyyksillä valmentajasi kartoittaa nykytilanteesi ja tavoitteesi ennen henkilökohtaisen ohjelman laatimista.

Ennen ohjelmakauden päättymistä sinun tulee valita uusi ohjelma, vaihtaa ylemmälle jäsenyystasolle tai irtisanoa jäsenyys. Uuden ohjelman tai jäsenyystason valitessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@runrevolution.fi. Irtisanomisen voit tehdä oman käyttäjätilisi tai asiakaspalvelumme kautta.

Voit irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan jäsenyytesi milloin tahansa. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika alkaa kuluvaa kuukautta seuraavasta kuukaudesta. Irtisanomisen voit tehdä oman käyttäjätilisi kautta tai kirjallisesti sähköpostitse.

Henkilökohtainen juoksuvalmennus tarjoaa yksilöllistä ohjausta ja valmennusta, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Valmentaja huomioi lähtötasosi, tavoitteet ja aikataulusi, jolloin saat maksimaalista hyötyä harjoittelustasi. Valmiit harjoitusohjelmat ovat yleisiä ja saattavat toimia hyvin yleisesti ja aloittelevilla juoksijoilla, mutta henkilökohtainen valmennus varmistaa, että etenet tehokkaasti ja turvallisesti kohti omia juoksutavoitteitasi. Tutustu henkilökohtaiseen juoksuvalmennukseen Run Revolutionin Gold-jäsenyyden tuotesivulla.

Maksaminen

Kyllä voit! Tällä hetkellä otamme vastaan Epassin, Edenredin sekä Smartumin maksuja. Meillä voit maksaa jäsenyydet ja valmennukset suoraan Epassi -maksunapin avulla. Veloitus tapahtuu näin ollen suoraan Epassin saldoltasi.

Jos haluat maksaa muilla hyvinvointieduilla, ota ensin yhteys asiakaspalveluumme (info@runrevolution.fi).

Jäsenyyden veloitus tapahtuu kerran kuukaudessa pankki- tai luottokortiltasi, jolla teit ensimmäisen ostoksesi. Kuukausittainen maksupäivä määräytyy ensimmäisen maksupäivän mukaisesti. Esimerkiksi jos olet ostanut jäsenyyden 5.4., tapahtuu veloitus tästedes joka kuun 5. päivä.

Muuta

Juoksu on aloittelija- ja kukkaroystävällinen harrastus, sillä se ei vaadi suurta alkupanostusta varusteisiin. Alkuun pääset jo lenkkeilyyn sopivilla kengillä – jo perus lenkkarit toimivat alkumetreillä hyvin. Kun haluat panostaa lajiin hieman enemmän, voit valita erityiset juoksukengät sekä harjoittelua tukevan sykeseurannalla varustetun urheilukellon. Jos sinulla on varusteisiin liittyen kysyttävää, autamme mielellämme!

Syitä on lukuisia, tässä muutama! Juoksu on liikuntalajina mitä parhain; harvoin juoksulenkin jälkeen fiilis on huonompi kuin ennen sinne lähdettäessä. Juoksutreenaaminen kohottaa nopeasti yleiskuntoa ja tukee liikuntalajina montaa muuta lajia ja arjen jaksamista. Juoksu on myös varusteiden suhteen harvinaisen aloittelijaystävällinen laji; alkuun pääset hankkimalla juoksuun soveltuvat kengät. Juoksu ei myöskään katso lajina ajankohtaa tai paikkaa; juosta voi käytännössä kaikkialla.

Olet sitten harkitsemassa juoksuharrastuksen aloittamista, viilaamassa maraton-suorituksestasi sekunteja pois tai viemässä juoksuharrastustasi uudelle tasolle, Run Revolutionin kokeneiden juoksuvalmentajien avulla saat laadukkaat harjoitteluohjelmat ja vinkit, joiden pohjalta voit parantaa suoritustasi!

Asiantuntijoillamme on vahva tausta ja kokemus juoksusta niin valmentajana kuin urheilijana. Run Revolutionin tarjoama juoksuvalmennus pohjautuu omaan kokemukseen ja tutkittuun tietoon. Emme tarjoa ”hokkus pokkus” -temppuja vaan kehitys juoksijana tapahtuu säännöllisen, hyvin rytmitetyn ja oikeilla rasitustasoilla tapahtuvan harjoittelun avulla.

Kyllä, englanninkielisestä yritysnimestämme huolimatta olemme täysin suomalainen yritys ja täysin suomalaisten omistuksessa.

Yes, we speak English! Our Bronze-level programs and all our materials are done in Finnish but otherwise coaching in English is possible.