Arttu Vattulainen

Head of Coaching / Toimitusjohtaja

Olen 32-vuotias kilpaurheilusta pikkuhiljaa valmennuspuolelle siirtyvä Run Revolutionin ”Head of Coaching” ja toimitusjohtaja. Yli 15 vuotta pistin juoksemisen eteen kilpapuolella kaikkeni, niin radalla kuin maantiellä. Olen voittanut useamman Suomen mestaruuden ja edustanut Suomea arvokisatasolla. Yksittäisenä kohokohtana sieluni syövereistä nousee maratonin ennätykseeni 2.13.29 johtanut juoksu Itävallassa 2021. Juoksemisen ohella olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi, jonka lisäksi olen toiminut markkinoinnin ja viestinnän työtehtävissä.

Oma innostukseni valmentamiseen on herännyt kilpaurheilu-urani viimeisinä vuosina, jolloin syntyi myös ajatus yrityksen perustamisesta. Itselläni on aina ollut halu auttaa ja mahdollistaa toisia saavuttamaan oman parhaan tuloksensa. Valmentaminen onkin minulle luonnollinen siirtymä omasta kilpaurheilemisesta eteenpäin. Valmentajani ja Run Revolutionin osakas Tuomo on ollut itselleni iso esikuva sekä inspiraation lähde valmennuksen osalta. Onkin ilo jatkaa yhteistyötä myös yritystoiminnan saralla.

Minulle urheilu ja liikunta ovat luonnollisesti olleet erittäin tärkeä asia elämässä. Liikunnasta saatavat fiilikset ja hyvän olon tunne ovat koukuttavia. Tavoitteiden asettaminen ja niitä kohti pyrkiminen pitävät mielen virkeänä. Juoksu on tarjonnut minulle näitä fiiliksiä aina, ja tulee varmasti jatkossakin sen tekemään.  Juoksemisen ohella tykkään mm. pelata golfia ja liikkua Mauri-koiramme kanssa luonnossa.