Tilaus- ja sopimusehdot

Sopimusehdot Run Revolution Oy

Yleistä

Run Revolution Oy on valmennuspalveluita tarjoava yritys.
Näitä yleisiä sopimusehtoja (jäljempänä ”sopimusehdot”) noudatetaan aina asiakkaan tilatessa palveluita tai tuotteita Run Revolution Oy:lta (Y-tunnus 3402853-8) (jäljempänä ”palvelut tai tuotteet”) ja asiakkaan katsotaan hyväksyneen nämä sopimusehdot palvelun tai tuotteen tilaamalla.

Valmennuspalvelut ja niihin liittyvät immateriaalioikeudet:

 1. Asiakkaalle toimitetut valmennusohjelmat, dokumentit, sekä niihin liittyvät materiaalit ja ohjeet ovat tämän yrityksen omaisuutta.
 2. Asiakkaalla ei ole oikeutta jakaa, kopioida, muokata tai muulla tavoin käyttää valmennusohjelmia kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista lupaa yritykseltä.
 3. Yritys pidättää oikeuden muuttaa valmennusohjelmia ja niihin liittyviä materiaaleja ilman erillistä ilmoitusta asiakkaalle.
 4. Asiakas sitoutuu käyttämään valmennusohjelmia ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöönsä, eikä jakamaan niitä kolmansille osapuolille ilman yrityksen kirjallista suostumusta.
 5. Mikäli asiakas rikkoo näitä ehtoja, yrityksellä on oikeus ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Palveluiden hinta ja maksuehdot:

 1. Palvelun hinta määräytyy sovitun palvelupaketin ja valmennuksen keston mukaan.
 2. Laskun maksuehto on 14 päivää, ellei yrityksen kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu.
 3. Maksut suoritetaan kuukausittain etukäteen sovitun laskutusjakson mukaisesti verkkomaksupalvelun kautta valitun maksutavan mukaisesti.
 4. Viivästyneestä maksusta peritään korkolain mukaisesti viivästyskorot ja maksumuistutuksesta kulloinkin voimassa olevat muistutuskulut. Lisäksi viivästyneestä laskusta peritään kohtuulliset perintäkulut.
 5. Yrityksellä on oikeus hinnanmuutoksiin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.vismapay.fi/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit) Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Irtisanomisehdot:

 1. Palvelusopimus on voimassa toistaiseksi ellei toisin ole sovittu tilauksen yhteydessä.
 2. Asiakas voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan palvelun milloin tahansa. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika alkaa kuluvaa kuukautta seuraavasta kuukaudesta.
 3. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse.
 4. Mikäli suoritusta ei ole tehty Run Revolution Oy:n tilille eräpäivään mennessä, on yrityksellä oikeus irtisanoa sopimus tai palvelu.
 5. Tilaamalla ja maksettuaan palvelun ja kuluttaja-asiakas hyväksyy seuraavat ehdot: 1. Run Revolution Oy on oikeutettu aloittamaan sovitun palvelun suorittamisen ja täyttämään sovitun palvelun kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna peruuttamisoikeuden voimassaoloaikana, ja 2. kuluttaja-asiakkaalla ei ole kuluttajansuojalaissa tarkoitettua etämyyntisopimuksen peruuttamisoikeutta. Tätä ehtoa sovelletaan vain kuluttaja-asiakkaaseen.

Peruutusehdot:

 1. Henkilökohtaisten valmennuksien osalta asiakkaan on ilmoitettava peruutuksesta viimeistään 24 tuntia ennen valmennuksen alkua.
 2. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 24 tuntia ennen valmennuksen alkua, veloitamme täyden maksun sovitusta palvelusta.
 3. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse tai puhelimitse valmentajalle.
 4. Muiden kuin kohdassa “1.” mainittujen peruutusten osalta sovelletaan 72h aikarajaa. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 72h ennen, veloitamme täyden maksun sovitusta palvelusta.

Vastuunrajoitus:

 1. Yritys ei vastaa mahdollisista vahingoista, tapaturmista tai loukkaantumisista.
 2. Asiakkaan tulee olla tietoinen omista rajoituksistaan ja terveydentilastaan ennen valmennuksen aloittamista. Asiakkaan tulee itse huolehtia riittävästä vakuutusturvastaan.

Henkilötietojen käsittely:

 1. Yritys kerää ja käsittelee asiakkaiden henkilötietoja ainoastaan palvelun tarjoamiseksi ja asiakassuhteen ylläpitämiseksi.
 2. Yritys sitoutuu suojaamaan asiakkaiden yksityisyyttä ja käsittelemään henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.