Bronze

Bronze

49,00 / kuukausi

Oletko aloitteleva juoksija tai suunnitellut osallistuvasi juoksutapahtumaan? Bronze-jäsenyys sopii sinulle, joka haluat valmiiksi luodun ohjelman kohti tiettyä juoksutavoitetta. Jäsenyys sopii myös erinomaisesti täysin vasta-alkajalle tai sellaiselle, joka haluaa harrastaa juoksua ilman kilpailullista tavoitetta.

Bronze-jäsenyydellä saat käyttöösi kokeneiden asiantuntijoidemme luoman valmiin kuukausittaisen harjoitusohjelman kohti valitsemaasi tavoitetta. Lisäksi käytössäsi on valmennuspankki, josta löydät muun muassa tietoa juoksuharjoittelusta ja varusteista sekä tekniikka- ja voimavideoita. Harjoitusjaksojen kestot ovat 3 tai 6 kuukautta. Saat ensimmäisen kuukauden harjoitusohjelman sekä valmennuspankin heti käyttöösi.

Palvelu on toistaiseksi voimassa oleva ja veloitus tapahtuu kerran kuukaudessa. Ennen ohjelmakauden päättymistä sinun tulee valita uusi ohjelma, vaihtaa ylemmälle jäsenyystasolle tai irtisanoa jäsenyys.

Bronze-jäsenyydellä saat:

 • Valmiin kuukausittaisen harjoitusohjelman
 • Valmennuspankin sisältäen tietoa:
  • Juoksuharjoittelusta
  • Tekniikkaharjoittelusta
  • Voima- ja lihaskuntoharjoittelusta
  • Varusteista
 • Sähköpostituen
Poista valinta

Tuotetunnus (SKU): bronze Osasto:

Bronze-jäsenyys

Bronze-jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja veloitus tapahtuu kerran kuukaudessa. Ennen ohjelmakauden päättymistä sinun tulee valita uusi ohjelma, vaihtaa ylemmälle jäsenyystasolle tai irtisanoa jäsenyys. Irtisanomisaika 1kk.

Voit maksaa jäsenyytesi suoraan myös Epassin saldolla. Jos haluat maksaa jollain muulla hyvinvointiedulla (Smartum, Edenred), ota ensin yhteys asiakaspalveluumme (info@runrevolution.fi).

Ohjelmat

Haluatko aloittaa juoksuharrastuksen mutta et tiedä, mistä ja millä askelilla aloittaa? Tämä ohjelma on suunniteltu juuri sinulle. Saat kattavan harjoitusohjelman, joka opastaa sinut askel askeleelta juoksun maailmaan. Olitpa sitten täysi aloittelija tai juoksun uudelleen aloittava, tämä paketti antaa sinulle tarvittavat työkalut ja ohjeet matkan alkuvaiheisiin. 6 kuukauden harjoittelun tavoitteena on, että jaksat sen päätteeksi juosta 10 kilometriä yhteen putkeen. 3 kuukauden ohjelmassa tavoite on 5 kilometriä. Tämän ohjelman suorittamisen jälkeen voit valita seuraavaksi esimerkiksi ”Juoksu harrastuksena” -ohjelman.

Tämä ohjelma on luonteva jatko ”Näin aloitat juoksuharrastuksen” -harjoitusohjelman jatkoksi. Suuntautuminen sopii myös sinulle jos olet jo ottanut tuntumaa juoksuun ja sinulla on harjoituspohjaa, mutta sinulla ei ole varsinaista kilpailullista tavoitetta. Ohjelma tarjoaa sinulle harjoitussuunnitelman, joka auttaa sinua edelleen kehittymään juoksijana. Se antaa sinulle myös eväät siirtyä esimerkiksi puolimaratonin haasteisiin.

Unelmoitko maratonin juoksemisesta mutta et tiedä, miten aloittaa valmistautuminen? Älä huoli, tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tämä tavoite. Saat selkeät ja helposti seurattavat harjoitusohjelmat sekä asiantuntevat neuvot, jotka vievät sinut kohti ensimmäistä maratoniasi.

Tavoitteletko henkilökohtaista ennätystäsi maratonilla? Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan se. Saat intensiivisen valmennusohjelman, joka on suunniteltu nostamaan kuntoasi ja juoksuasi kohti neljän tunnin rajapyykkiä. Valmistaudu tekemään oma ennätyksesi maratonilla!

Haaveiletko puolimaratonin juoksemisesta, mutta et ole varma, miten valmistautua siihen? Tämä ohjelma tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan valmistautumiseen ja onnistuneeseen suoritukseen. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut juoksija, tämä juoksuohjelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi puolimaratonin osalta.

Tavoitteletko nopeaa ja tehokasta puolimaratonin suoritusta? Tämä suuntautuminen on sinua varten. Saat erityisesti räätälöidyn harjoitusohjelman, joka keskittyy nopeuteen ja kestävyyteen, auttaen sinua puhkaisemaan kahden tunnin rajapyykin puolimaratonin matkalla. Valmistaudu ylittämään omat odotuksesi!

Haluatko asettaa itsellesi haastavan tavoitteen ja saavuttaa sen? Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua juoksemaan 1.45 puolimaratonilla. Saat intensiivisen ja huolellisesti suunnitellun harjoitusohjelman, joka vie kuntoasi ja juoksuasi uusiin ulottuvuuksiin. Valmistaudu kokemaan unohtumaton juoksuelämys ja ylittämään omat rajasi!

Haluatko parantaa juoksukuntoasi ja saavuttaa uuden henkilökohtaisen ennätyksen Cooperin testissä? Tämä ohjelma tarjoaa sinulle tehokkaan harjoitusohjelman, joka keskittyy juuri oikeisiin elementteihin, jotta voit saavuttaa 2600 metrin tavoitteesi. Olipa tavoitteesi sitten kunnon kohottaminen tai kilpailullinen haaste, tämä suuntautuminen auttaa sinua saavuttamaan sen.

Tavoitteletko Cooperin testissä vieläkin parempaa suoritusta? Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan 2800 metrin tavoitteesi. Saat erityisesti suunnitellun valmennusohjelman, joka kehittää kestävyyttäsi ja nopeuttasi kohti uutta ennätystäsi. Valmistaudu astumaan seuraavalle tasolle juoksusuorituksessasi!

Oletko valmis asettamaan itsellesi haastavan tavoitteen ja ylittämään sen? Tämä harjoitusohjelma on suunniteltu niille, jotka tavoittelevat Cooperin testissä yli 3000 metrin saavuttamista. Saat vaativan ja intensiivisen valmennusohjelman, joka valmistaa sinut kestämään ja suoriutumaan vaativista juoksutesteistä. Valmistaudu kohtaamaan haasteet ja ylittämään omat rajasi uusissa juoksusuorituksissasi!