Työhyvinvointipäivä- ja tyky-palvelut

Milloin teidän työyhteisössä on viimeksi järjestetty työhyvinvointipäivä? Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin. Ne ovat myös rahanarvoisia asioita, sillä sairauspoissaolot ja tehoton työskentely voivat olla suuri kustannuserä yrityksille.

Työstä palautuminen ja säännölliset elämäntavat ovat avain hyvinvoivaan työntekijään. Kun lepo, ravinto ja liikunta ovat tasapainossa, on yleensä kyseessä myös tehokas ja tyytyväinen työntekijä. Monella tämä kokonaisuus on kuitenkin hakusessa. Tästä syystä henkilökunnan hyvinvointiin kannattaakin panostaa.

Jokainen yritys ja yhteisö ovat ainutlaatuisia. Siksi tarjoammekin personoituja työhyvinvointipäivä- ja juoksukouluratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan organisaationne yksilöllisiin tavoitteisiin. Voimme esimerkiksi järjestää puolen päivän mittaisen TYHY-päivän yrityksellenne, johon kuuluu luento sekä ohjattu juoksuharjoitus. Yritykselle voimme myös tarjota valmiin juoksuohjelman sisältäviä Bronze-jäsenyyksiämme alennettuun ryhmähintaan.

Etsitään yhdessä ratkaisu teidän organisaatiollenne.

Lisätiedot ja tiedustelut: